Tuesday 1 October 2019

Waarom PayPal goed is voor uw bedrijf

De wereld is kleiner geworden en de behoefte aan internationale uitwisseling is toegenomen. Omdat de ondernemers hun klanten wereldwijd willen uitbreiden, hebben ze een veilig betalingssysteem nodig. Hier komt PayPal in dienst; het is een medium dat verkopers verbindt met hun klanten over de hele wereld. U kunt overal geld overboeken en ontvangen met slechts één klik.
Het is een digitale portemonnee waar u uw bankpassen of creditcards kunt koppelen en eenvoudig betalingen over de hele wereld kunt verzenden of ontvangen. Het is een van de beste goedkoopste bronnen voor zakenmensen.
Neem contact op met ons team als u professionals wilt leren kennen en met hen wilt praten over de voordelen of technische problemen. Bel PayPal klantenservice nummer en praat rechtstreeks met ons.

Hieronder volgen de voordelen van PayPal wanneer u aan uw klant verkoopt:

Verkoop met vertrouwen - Het is een internationaal erkende service met meer dan 210 miljoen klanten. Het zorgt ervoor dat uw zakelijke vooruitgang ongehinderd is.
Uw bedrijf is beschermd - het bewaakt 24x7 transacties en laat geen fraude op het medium toe. Het zal u en uw accountgegevens beschermen, zodat uw zakelijke PCI compliant blijft.
Los geschillen eenvoudig op - ze hebben een oplossingscentrum om alle problemen met de aankoop op te lossen.
Gemakkelijk winkelen - Het bevestigt dat u minder hoeft te winkelen. Het heeft een 82% hogere betalingsconversie in vergelijking met andere betaalmethoden.
Klanten worden beschermd - het beschermt de gegevens van uw klant. Het wordt geleverd met diensten zoals kopersbescherming en gratis retourzending die de klanten beschermen.
Klanten blijven tevreden - Klanten hebben 180 dagen de tijd om problemen op te lossen en tolereren helemaal geen ongeautoriseerde transacties.

Hier volgen de voordelen van PayPal wanneer uw klant koopt:

Praat met experts door te bellen naar PayPal Technische Ondersteuning Belgie en laat ons u van dienst zijn met onze kwaliteitsdiensten. U kunt alle zorgen met ons bespreken en wij helpen u in enkele stappen het probleem op te lossen. U kunt ons altijd bereiken, want we zijn hier om u 24/7 van dienst te zijn.